Andre produkter

Om Revira

Udviklet af biologer

REVIRA består af brændte lerkugler (type LECA), som gennem en særlig og unik fysisk behandling giver granulatet en funktion, som har vist sig meget afskrækkende på bestemte dyr. Kan benyttes på områder hvor der færdes hunde idet de ikke bliver påvirket af det.

Produktet fordeles i terrænet som et imaginært hegn. Dyrene opfatter midlet som et advarselssignal og undgår at passere det behandlede område. Teknologien har store fordele fra et miljømæssigt perspektiv og samtidig er den dyrevenlig. REVIRA har en holbarhed på ca. 3 år i uåbnet pakning.

REVIRA er effektivt, let at sprede, lugtfrit, økonomisk, sikkert, miljøvenligt. En behandling varer op til 6 måneder. Tusindvis af tilfredse kunder fra forskellige områder har konstateret, at med den rigtige behandling har REVIRA en meget høj beskyttende effekt.

REVIRA kan spredes på alle overflader så som på grusgange, på græsplæner, i blomsterbede, i skove og på marker med høj vegetation mv. REVIRA virker året rundt, også igennem sne.
Det kan tage nogle dage efter behandlingen, før den fulde effekt er opnået. Dette skyldes at granulatet først fungerer optimalt, når det har fået lidt jordfugtighed.
Det, som er attraktivt for dyrene har en meget stærk tiltrækning og derfor er det vigtigt at forhindre dyrene i at komme indenfor det ”usynlige hegn”. Tanken er, at dyrene skal møde REVIRA - hegnet på et tidligt tidspunkt.
De er allerede på plads og skal fjernes derfra, og det kan kun gøres med den anbefalede behandlings teknologi.
Nej, der er ingen kendte risiko forbundet med håndteringen af revira. REVIRA indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer. Granulatet er af leca typen og fuldstændig uskadeligt for mennesker, dyr, planter og miljøet. Eventuelle rester af REVIRA kan lægges i kompostbunken eller bruges som jordforbedringsmiddel.
Alt for mange faktorer påvirker dyrenes adfærd for at kunne give sådanne garantier. For eksempel er det klart, at jagede dyr i panik ikke kan holdes tilbage af noget. Der kan også være lokale forhold, som støttefodring under vinteren. Når dyrene har vænnet sig til placeringen af føde, kan det tage lidt tid at vænne dem af med at komme tilbage til det pågældende sted. Erfaringen viser dog, at om REVIRA anvendes korrekt, er resultatet normalt 100 procent.
Scroll to Top
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.